Peak Performance

Peak Performance® werd opgericht door een competitieskiër, Stefan Engström, die in de bestaande skikleding zijn gading niet vond. Hij wilde kledij die niet alleen technisch hoogstaand, maar ook hip was. Samen met 2 vrienden werkte hij een kledinglabel uit met een hoge technische factor en een tijdloos design.

Over een periode van iets meer dan 20 jaar groeide het merk uit van een lokale, kleine onderneming in Åre (Zweden) tot de belangrijkste speler op de markt van modieuze sportkleding in Scandinavië.

Peak Performance® straalt avontuur uit.

De laatste jaren werd er naast de skikleding ook veel succes geboekt met de collecties vrijetijdskledij, de fitnessoutfits, de golfcollectie en algemene sport- en outdoorkleding om te lopen, wandelen, fietsen, trekken, ...

Het merk vormt nu een combinatie van techniek en mooie vormgeving, voor mensen die zowel in hun dagelijks leven als in hun vrije tijd tot het uiterste gaan en daarbij hoge eisen stellen aan hun kleding.


Kledij voor elk moment in uw leven, als je niet wilt kiezen tussen prestatiegerichte en functionele kledij. Voor het uitwerken van al hun producten werkt Peak Performance daarom uitsluitend samen met de allerbeste textielbedrijven die ook voor Prada, Dries Van Noten en Burberry werken.
Hierbij gaat het merk steeds op zoek naar materialen die ultra-modern en vernieuwend zijn in hun klasse, daarbij steeds strevend naar perfectie.

Berggidsen en mensen die hun toevlucht zoeken in extreme omstandigheden, zijn daarbij hun testpersonen.