Golf

Peak Performance werd oorspronkelijk bekend door hun gespecialiseerde skikleding.
Gaandeweg breidde het Zweedse topmerk hun gamma uit door zich ook te gaan verdiepen in andere sporttakken.
Peak Lodge nam héél graag hun collectie golfkleding in hun winkel! Met 4 golfclubs in een straal van 10 km van de winkel en nog meer clubs in de wijdere omgeving weet je het zeker : deze sport leeft in onze buurt! Reeds na het eerste jaar Peak Lodge werden we coörporate partner van Rinkven Golf & Country Club en dit deden we 5 jaar.
Golf en ski zijn 2 sporten die niet meteen in dezelfde categorie behoren en toch hebben ze iets gemeen : de sporten vragen specifieke kledij.
Peak Performance biedt voor elk weertype het gepaste tenue voor elke golfer.
In de eerste lentezon speel je met een aangename fleece, een softshell of een windstopper.
Als de echte zomer start, zijn er polo's met korte mouwen en zonder mouwen , comfortabele rokjes, elegante kleedje, v-neck truien s en stijlvolle bermuda's voor de dames. De heren vinden bij ons klassieke en sportieve bermuda's, polo's en tijdloze v-neck truien. Polo's zijn steeds in classic piqué én in tech piqué te verkrijgen: bacteriewerend (geen zweetgeurtjes!) en ademend voor een aangenaam gevoel bij de heetste temperaturen op de green.
Wordt het stilaan herfst en speel je golf op een regenachtige dag? Een paclite vest neemt geen plaats in in je golftas en is 100% waterdicht ! De regenbroeken van Peak Performance kan je als broek dragen als je start in de regen, maar trek je ook vlot over je broek heen als er onderweg plots een bui komt.
Op een kille dag blijf je gegarandeerd warm met een Helium Jacket. Deze donsjas is vederlicht en toch lekker warm, waardoor die zeer aangenaam is om tijdens je golftraining te dragen. Omdat deze jas ook zéér compact kan gevouwen worden , neem je hem gemakkelijk mee in je golftas.
Of je nu enkel op de practice oefent, een golfles hebt, 9 holes of 18 holes doet, het is steeds belangrijk dat je kledij draagt die niet zwaar aanvoelt, geen overdreven 'geritsel' geeft en perfecte bewegingsvrijheid biedt.
Voor deze 3 eisen ben je bij Peak Performance bij het juiste adres, dat ondervonden de leden van Peak Lodge-team zelf voldoende door elk type kledingstuk zelf eerst uitvoerig te testen in alle omstandigheden!

Vanaf oktober 2015 werd ons kledingassortiment uitgebreid met de collectie CALLAWAY : golfballen , golfhandschoenen, golftassen en andere golfaccessoires. 
Deze producten zijn zowel voor particulieren verkrijgbaar , als voorzien van uw (bedrijfs)-logo. 
Kom in onze winkel ontdekken welke mogelijkheden uw bedrijf of uw golfploegje hebben dankzij deze samenwerking !

In de lente van 2017 zorgden we voor nog een prachtige aanvulling : Bogner Sport Golf zorgt voor een chique assortiment dat niet alleen op de golfbaan prachtig staat , maar ook daarnaast een succes om te dragen zal zijn.

 

Deze pagina met kledingadvies kwam tot stand in samenwerking met Filip Goovaerts, golfpro op Rinkven en ambassadeur van Peak Performance.