Bogner: Fire+Ice

Het Duitse merk Bogner is al ruim 80 jaar marktleider op het gebied van ski couture en hoogwaardig en luxe skimode.  De eigenaar, Willy Bogner, ontwikkelde intussen samen met zijn team een aantal lijnen, zodat ze voor elk wat wils kunnen bieden.
Uit hun collecties, selecteerden wij voor onze klanten Bogner Fire+Ice ! Die is de unieke combinatie van hoogwaardige materialen en raffinement. Deze aantrekkelijke collectie, nonchalant en stijlvol, kan zowel in de stad als in uw vrije tijd gedragen worden. Logo's, emblemen, borduurwerk (uit eigen atelier van Bogner!) en een 'washed' look zijn toonaangevend voor deze jeugdige, actieve collectie.

Ruim 80 jaar is Bogner de marktleider op het gebied van ski couture en hoogwaardige luxueuze skimode.
In de winter bevat hun prachtige collectie veel donsjassen(real goose down vulling), al dan niet gecombineerd met een bontkraag van wasbeer.
Wij selecteren elk jaar uit hun winterse collectie enkele prachtige casual outfits, maar focussen in dat seizoen vooral op hun uitgebreid aanbod in skikleding.
De details die ze in elk van hun producten verwerken, maken uw jas , skibroek , softshell, base-layer,... dat nét ietsje exclusiever ! 
Voor het voorjaar en de zomer ligt het accent van Bogner Fire+Ice op casualkleding. Door hun knappe afwerking van elk product en hun keuze voor de juiste stoffen, is deze collectie veelal ook geschikt voor golfers. 
Speciaal voor de dagen op het strand of aan het zwembad, kiezen wij in dat seizoen ook enkele zwemshorts, zwembroeken, bikini's en badpakken.