Nieuws

Make it a december to remember

Die titel... Het blijft een van mijn favoriete winterse zinnen!
En om jullie te helpen om er een prachtige december van te maken, een tijd om nooit te vergeten, maakten wij al begin december onze winkel 'kerstproof' zodat jullie helemaal in de stemming komen.
Al in de etalage inspireren wij met cadeautips voor groot en klein : golfkousen (vanaf 5 euro!) , skikousen, golfballen (per 3,6,9 of 12 stuks verkrijgbaar in meerdere modellen) , mutsen voor groot en klein, (ski-)handschoenen en (ski-)wanten, een skibril, een skihelm, .... 
Wij helpen je mee een cadeau te zoeken voor klein en groot, zodat jouw dierbaren verwend worden met de beste kwaliteit !

En als je bij Peak Lodge al je kerstcadeaus meteen gevonden hebt, blijft er nadien nog tijd genoeg over voor leuke qualitytime tijdens die gure winterse dagen.

Kies je voor gezellige cocooning thuis in een outfit van Casall of Key Cy of kleed je je warm aan om te genieten van het buitenleven ? Vertoef je in de sportzaal in je nieuwste sportoutfit of ga je liever naar een trendy winterbar ? Voor elk moment van jouw vrije tijd hebben wij een juiste outfit. Laat je verwennen, laat je adviseren en ontdek hoe je door #shoplocal van geen enkele aankoop spijt krijgt. Wij 'gaan' voor onze klanten .

Mogen wij je alvast bij het begin van de maand een bijzondere feestperiode toewensen ?