Nieuws

De zomer is heel zomers gestart !

We konden er de laatste weken al goed van genieten: hoewel nog maar de maand mei , worden we volop met heerlijk zomers weer getrakteerd.
Zelfs de vederlichte donsjasjes mogen nu even in de kast blijven , want een (ademende)polo, een bermuda, een rokje of een kleedje volstaan meestal.

Bij Bogner Fire+Ice kozen ze voor de zomercollectie voor klassieke, degelijke stoffen die vooral voor casual (vakantie-)dagen geschikt zijn. Polo's, bermuda's en t-shirts aangevuld met enkele jassen en accessoires zorgen voor een tof geheel.

Het Zweedse Peak Performance voorziet ons ook van een mooie casual collectie, maar uit hun ervaring en deskundigheid groeide ook een geweldige collectie voor de buitensporter: met hun keuze voor ademende stretchmaterialen zorgen zo voor een optimaal draagcomfort !
Voor de dames hebben we voor golf en après-golf het prachtige MW Chayanne in huis gehaald omdat we graag Belgisch kopen, maar ook omdat het een knappe aanvulling is op het grote assortiment van Peak Performance.

Is het tijd voor wat quality-time in de tuin, aan het zwembad of op het strand?
Wij selecteerden toffe prints bij Europann en vulden die prints aan met zwemshorts in effen kleurtjes. Zo is er ook in het beachgamma voor elk wat wils.
Voor de dames is er een leuk beachkleedje en een badpak van Bogner F+I, maar bij het Belgische Key Cy wordt uw ontspannend moment ook eens zo heerlijk met een comfy outfit!

Kiest u in de zomer ook voor een sportief moment ? Groot gelijk!
Bij Casall en bij Peak Performance selecteerden we voor fitness, running en yoga toffe outfits : topjes, t-shirts, loopshorts, 3kwart-broeken, lange broeken, vestjes én niet te vergeten het assortiment sportbeha's!

U merkt het:  wij geraken niet uitgepraat over onze collecties !

Geniet van de zomer , straal in je Peak Lodge-outfit !