Nieuws

Het voorjaar is mooi !

Stilaan kunnen de warme donsjassen met pelskraag, de windstoppers en het thermisch ondergoed weer voor enkele maanden de kast in.
Geniet nog van de laatste dagen in de sneeuw als jij op skivakantie bent !

Ondertussen kwamen er natuurlijk voor de komende seizoenen prachtige nieuwe artikels binnen .
Kom ontdekken hoe Peak Performance voor dames een prachtige peche-kleur combineert met stijlvol en sober marineblauw- zwart en wit of zacht pastelblauw. Voor de heren gaan deze klassieke zwarte, marineblauween witte kledingstukken perfect in combinatie met frisser fel blauw en rood .
Dat marine 'hot' is deze zomer weet ook Bogner Fire+Ice! Zij gaan voor een mooie ensemble met rood en wit .... de marinestijl blijft altijd mooi !

Het Belgische MWChayanne en het Belgische Key Cy staan garant voor perfecte kwaliteit, van eigen bodem ! Ik koop Belgisch !
Kom kijken hoe in de comfyglamwear de flamingo's komen piepen en andere prachtige blinkende motieven ook nu weer zorgen dat je je zelfs thuis op en top vrouw kan voelen.
Ontdek tevens hoe de leuze 'fashion on the green' ook dit jaar weer in alle glorie spreekt met unieke shorts, rokjes, kleedjes, polo's en vestjes voor golf en après-golf, maar ook voor een sportieve 'gewone' dag.