Nieuws

Weekje zomervakantie en dan een mooie nazomer !

Peak Lodge heeft haar jaarlijkse vakantie vanaf dinsdag 9 augustus tot en met zaterdag 13 augustus. Vanaf  dinsdag 16 augustus staan wij weer voor jullie klaar met opgeladen batterijen voor de prachtige nieuwe collectie van Key Cy en ook al enkele leveringen van Peak Performance.
Verder voorzien wij nog geweldige zomersolden aan -50 % en aan te gekke ronde prijzen ! 
Zo kan u bij ons nog terecht voor uw last-minute aankopen voor een latere zomervakantie in augustus of september , vindt u nog een mooie keuze aan polo's, t-shirts, zwembroeken,... voor de zonnige dagen die nog komen , kan u voor een sportief najaar nog toffe topjes, t-shirts, shorts ,... kopen , enz. 
Kortom : het loont zeker de moeite nog eens langs te komen.
Kan u niet langer wachten : kan u tijdens de vakantieweek na afspraak terecht bij Filip (0476/76.22.33) om in alle rust bij Peak Lodge Schilde te shoppen.
In onze etalages laten wij u niet alleen al een glimp van de nieuwe levering van Key Cy zien en enkele voorbeelden van schitterende solden, we maakten ook met plezier plaats om de Belgen die deelnemen aan de Olympische Spelen en Rio te steunen ! Veel succes Nicolas Colsaerts, Thomas Pieters, Chloé Leurquin : #golftorio , Alexander Hendrickx  en alle andere sportieve toptalenten die onze driekleur verdedigen in Brazilië !