Nieuws

Herfst - Winter 2015-2016

De herfst zit in de lucht ! 
Terwijl we nu toch mogen genieten van een mooie nazomer , zijn er niet alleen in de natuur prachtige kleuren te vinden ! Ook in de nieuwe collecties zit een prachtig kleurenpalet ! 
Zowel de eerste skicollecties zijn er om u op de skipistes te laten stralen als nooit tevoren , 
als de fitnesscollecties die uw bezoek aan Fitness Center Schilde niet ongemerkt laten voorbij gaan .
Ontdek hoe aangenaam joggen met een windstopperbroek - én vest zijn . Degelijkheid die toch ook mooi voor het oog is ! Peak Performance en Casall zijn niet voor niets trendsetters in hun segmenten !
Sober grijs, zwart en marineblauw gaan in de collecties hand in hand met fluogeel, turquoise, frambozenroos, én zelfs zilver en oranje combineren er mooi bij . 

Herfst - en winterweer ... jassen weer aan  !
Een getailleerde jas die de vrouwelijke vormen mooi accentueert , maar ook bij de mannen tegenwoordig zijn intrede doet. 
Als u een nieuwe jas koopt is het handig goed te weten waarvoor u de jas zal gebruiken : een wind-en waterdichte jas voor sportieve mensen die op de fiets, op de skipiste , op het strand tijdens een wandeling ,... u elke seconde blij maken dat u de investering van een degelijke jas deed !  
Een donsjas is ideaal om in het weekend aan de kant van het sportveld te supporteren voor uw kinderen. Na de wedstrijd in de auto is die jas te warm, maar onze kwaliteitsjassen zijn perfect compact in de handtas of de sportzak te bewaren; ze behouden hun vorm ! 

Kom bij Peak Lodge langs voor het beste advies ! Onze productkennis rijkt verder dan wat u ooit op het 'wereldwijde web' kan zoeken of 'googelen' ! Onze prijzen zijn gegarandeerd goedkoper : bij ons betaalt u geen transportkosten, ruilen is gratis binnen 7 dagen én u krijgt bij elke aankoop een korting t.w.v. 5% voor uw volgende aankoop !