Nieuws

Lente in het land !

Als je geluk hebt  vind je deze maand nog een fantastische skijas , een skibroek, of een ander artikel om je outfit op en naast de skipiste aan héle kleine prijsjes aan te vullen.
-50% bij aankoop vanaf 3 stuks !!!

Voor vele mensen is het skiseizoen al voorbij.
We denken aan de lente en we voelen de eerste lentekriebels !

Kom kijken naar onze prachtige collectie van CASALL ! Je was nog nooit zo modieus en tegelijk comfortabel en sportief op de atletiekpiste, in de fitnesszaal, tijdens de aerobicles of je jogging maar ook gewoon thuis als sportieve bezige bij. We love CASALL !
Deze prachtige Zweedse collectie wordt aangevuld door sportieve running artikelen uit ons ander huismerk Peak Performance.

De eerste keer in lentekleren naar buiten ? Je outfit kan knap worden als je een mooi jasje, een prachtige sjaal , broeken , een blouseje of nog veel meer van Bogner Fire+Ice draagt !

Onze golfspelers zullen ook deze lente en zomer weer stralen dankzij de eerste knappe leveringen échte golfkledij van Peak Performance ! Ontdek de 'gave' van een 3Xdry broek , het belang van een ademende polo en het comfort  van al hun andere nauwkeurig bestudeerde artikelen !
We are sure you will like it !

Welkom lente, welke nieuwe collectie !
Het loont de moeite om geregeld eens te komen kijken, wekelijks nieuwe leveringen !
Volg ook onze Facebookpagina daarom op te voet voor instant nieuws !

Tot snel !