Nieuws

Nieuwe collectie GOLF

De lente is reeds een tijdje te voelen , te ruiken en te zien in ons eigen land.
Stilaan wordt het tijd om ook in de bergen het winterseizoen af te sluiten.
Dat is ook het moment waarop onze winkel steevast een 'restyling' ondergaat : het thermisch ondergoed en fleecen , aangevuld met enkele warmere jassen kan je het hele jaar door krijgen, voor mensen die in de Belgische zomer naar koudere oorden trekken.
Daarnaast vind je bij Peak Lodge nu bermuda's, regenjassen, compacte lichtgewicht donsjasjes, polo's, t-shirts, topjes, zwembroeken, badpakken en bikini's, ... kortom alles om de lente en de zomer kwalitatief, kleurrijk, modieus en technisch perfect gekleed te zijn !
Laat u door ons inspireren en adviseren om voor elke weersomstandigheid de perfecte outfit te hebben.