Nieuws

Terug naar school !

Peak Lodge wenst al haar studenten een succesvol , mooi nieuw schooljaar toe.
Voor alle studenten in een uniformschool hebben we onze nooit overtroffen HELIUM JACKET (lichtgewicht donsjas) in effen marineblauw, een bodywarmer van Bogner Fire+Ice en voor de dames ook een prachtig jasje.
Ga je naar een school zonder uniform? Dan vind je bij ons vast dé outfit om de hipste leerling van de speelplaats te zijn ! 
Zelfs voor tijdens het studeren zorgt Peak Lodge voor kwaliteit : met een levering heerlijke pantoffels van Sorel blijven je voetjes lekker warm onder je bureau ! We hebben ook zalige joggings die niet alleen tijdens het sporten fijn zijn, maar ook voor "thuismomenten" ideaal zijn! Zelfs voor de kleinste kindermaten hebben we joggings in ons aanbod. 
 
We organiseren een stockverkoop : 13, 14 en 15 september in de Peak Lodge-tent voor onze winkel ! Nooit geziene ronde prijzen !