Nieuws

De ongeëvenaarde donsjasjes zijn geleverd !

's Ochtends kan het al best fris zijn in september en oktober. Stilaan moeten we aan onze zomerse garderobe herfst- en winter kleding toevoegen.
Was u al overtuigd van de donsjassen van Peak Performance ? Een lichtgewicht, ultra warm donsjasje dat voor 90 % gevuld is met de hoogste kwaliteit donsveertjes ! Als buitenlaag wordt Pertex gebruikt. Uw jas is super ademend, wind- en waterafstotend voor de perfecte bescherming. Voor de echte koukleumen is deze jas een ideale binnenjas, maar ook als buitenste laag zal deze jas u in vele , al dan niet alle, omstandigheden overtuigen !
En wordt het te warm voor een jasje? Prop de donsjas compact in handtas, golftas of boekentas! Nadien neemt hij meteen de juiste vorm weer aan; dit is een van de redenen waarom de donsjas van Peak Performance de beste in zijn categorie is !