Nieuws

Winter at last

Voor de liefhebbers van wintersporten zijn de Alpen vanaf deze week reeds op vele plaatsen the place to be !
Op de gletsjers zijn de skiliften opnieuw geopend  en dat betekent dat de winter stilaan nadert. 
Peak Lodge is er helemaal klaar voor ! Vele collecties zijn reeds geleverd, onze productkennis is helemaal up to date , de wintersfeer is langzaam te voelen in onze winkel. 
Nu nog alle maten en kleuren voorradig zijn, is het dé moment om al eens een kijkje te komen nemen :
 Peak Performance biedt je met de suprème-lijn voor dames , de heli-lijn vor heren en de ganse essential-lijn voor dames, heren én kids voor elk wat wils .
Bogner Fire+Ice staat alweer synoniem voor de hoogste kwaliteit, in subtiele kleuren, maar ook in fluo. U kwam nog nooit met zoveel stijl van de skipistes gegleden !
De kledingcollecties van deze 2 hoofdmerken worden aangevuld met leuke accessoires voor het hele gezin van Bartsskikousen van Bridgedale en handschoenen van Eska.
Omdat het ook belangrijk is om je voeten te verwennen, zelfs in de barste winteromstandigheden, bieden wij vanaf maatje 28 tot maat 46 dé winterschoen van Sorel aan. Buiten bieden ze je behalve alle comfort, ook warmte tot -30°C, de beste grip op sneeuw en ijs en de hoogste wind- en waterdichtheid. Voor na het skiën , maar natuurlijk ook voor elke dag thuis hebben we dit jaar ook de pantoffels van Sorel voor groot en klein zodat we er zeker van zijn dat ook uw voeten van Peak Lodge gaan houden !