Nieuws

Het wordt een kleurrijke lente van topkwaliteit!

Op de eerste zonnestralen moesten we precies wat langer wachten, maar uiteindelijk verklapt de natuur ons dat de lente echt wel in het land is nu !
De perfecte timing om jullie te laten kennismaken met onze prachtige nieuwe collecties !

Bij Bogner Fire+Ice zijn er in de sportbroek, de zwemshorts en de t-shirts al een subtiele link met een zomerse dag in Hawaï , maar ook voor wie houdt van neutrale tinten zijn er mooie joggings voor hem en haar, stijlvolle donsjasjes en andere klassiekers. Deze worden aangevuld met een mooie selectie van Bogner Sport Bogner Golf . Prachtige outfits die voor de dames met een Swarovski-toets worden afgewerkt en voor iedereen een perfecte pasvorm garanderen.

Van dezelfde prachtige kwaliteit zijn onze beelden van Peak Performance! Goede pasvormen, stijlvolle snits en een onverslijtbare kwaliteit wordt ook nu weer gegarandeerd !
Polo's, bermuda's, v-necktruien, lange broeken, regenvesten, donsjasssen die vaak uit de golfcollectie werden geselecteerd maar even goed casual perfect te dragen zijn .
Daarnaast zijn er perfecte golfrokjes, een mooi golfkleedje of wat dacht u van een jumpsuit die golfproof is ?

Ook in dit seizoen staan wij met onze zelfde service klaar om u te helpen voor u een mooie outfit samen te stellen.

U wist al dat u voor golfkleding aan het juiste adres bent bij Peak Lodge.
Maar voor dit golfseizoen werken wij ook opnieuw samen met Callaway om u de juiste golfbal te adviseren, een geschikte golfhandschoen aan te geven of een comfortabele toch zeer betaalbare golfschoen aan te passen.

Houdt u van actieve sporten? Voor u vulden wij ons gamma ook nu weer aan met de leukste tops, leggings, shorts en sportbeha's van Casall.  Ook tijdens fitness, yoga en running willen we dat u zich uiterst comfortabel voelt , en daar staat een outfit van Peak Lodge garant voor !

Geniet van de nieuwe lente ! Geniet van een shop local-moment bij Peak Lodge ! Geniet van een verwenmoment ! Geniet van nieuwe kleuren ! Geniet ! Geniet ! Geniet!