Nieuws

Cold days are coming !

Midden november.. de winter laat zich stilaan voelen !

Als je veel buiten vertoeft voor je werk of tijdens de vrije tijd kan het thermisch ondergoed je lichaam beschermen als een perfecte tweede huid.

Tijd om je mooie lichtgewicht donsjas boven te halen ! Een kort model met of zonder kap, maar de dames kunnen ook kiezen voor een wat langer gecentreerd model met kap.
Een jas is meestal je buitenlaag, maar een fleece of windstopper kan je ook al prima beschermen, of die wordt je tweede laag als het écht koud is .

Wij selecteerden uit onze collecties van onze vertrouwde huismerken de prachtigste najaarsartikels. Pure verwennerij voor jezelf of een eerste eindejaarscadeau voor je geliefden.
Je outfit van A tot Z kan je bij Peak Lodge vinden voor een mooie winter !
Je baselayer en 2nd layer, je jas, je skibroek van de beste kwaliteit met de mooiste look en perfecte afwerking voor een geweldig draagcomfort.
Daarbij nog een bijpassende muts, een skihelm (met een bivakmuts als je wilt), een skibril, handschoenen of wanten, skikousen en je bent helemaal klaar .

#peakperformance #bognerfireandice #uvex #eska

Na een skidag, een wandeling in het bos, een rondje golf, een werkdag,... is niets fijner als in huis rondlopen in een comfortabel huispak met nét dat ietsje meer zodat je er ook nog boodschappen mee kan doen, de kinderen van school halen, in het vliegtuig zitten ,...
Kom ontdekken hoe comfortabel en stijlvol hand in hand gaan

#keycycomfyglamwear

Shop Local en ontdek hoe je door persoonlijk advies , een ruim aanbod, gevarieerde prijzen maar stuk voor stuk topkwaliteit, een eerlijke mening, een gezellige babbel (met een koffietje als u wilt), tv voor de kinderen, zeteltjes met fijne magazines voor wachtend shopgezelschap, zaakvoerders die gaan voor hun klanten , garantie van een goede dienst na-verkoop én een beloning voor uw getrouwheid , privé-parking achter de winkel, ... (weer) overtuigd blijft van 'real shopping' !


Tot binnenkort in Peak Lodge !